Fönsterputs

Att putsa fönster hör till de sysslor som ofta skjuts upp, ibland så länge att det nästan är svårt att avgöra vädret där utanför glaset.  Vi är professionella fönsterputsare som kan fönsterputs. Vi rengör dina fönster effektivt och tar bort stänk och smutsränder.

Resultatet? Så rent att du knappt ser att där finns någon ruta.

OM TJÄNSTEN

Våra erfarna och professionella fönster putsar dina fönster rena och fria från stänk och smuts. Vi tar med oss alla redskap som behövs. Behöver vi använda skylift eller stege så fixar vi det också.

SÅ FUNGERAR DET

Berätta för oss hur många fönster du vill få putsade och vilken typ av fönster det rör sig om. Det här är viktigt för att vi ska kunna ge dig ett korrekt pris, eftersom fönster med mycket spröjs, stora fasta glasytor eller fönster som sitter högt upp ställer extra höga krav på redskap och kompetens.

Därefter kommer vi överens om en tid som passar. Du väljer om du vill vara hemma och släppa in oss, eller om du vill lämna in nyckeln till vårt kontor.

Om det finns befintliga skador (exempelvis repade glas, fönster med fel på låsvred eller trasiga persienner) ska du berätta det för oss innan vi börjar putsa dina fönster.

För att vi ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt är det viktigt att du förbereder inför fönsterputsningen genom att flytta skrymmande möbler, ta ner gardinerna och plocka bort blommor och föremål från fönsterbrädor. Glöm inte att lägga fram nycklar för fönsterlås om det finns sådana.

Att tvätta fönsterkarmar ingår inte i fönsterputsningen, men vill du få dem rengjorda så beställ det separat, så fixar vi det!